Κατασκευές Καλυμμάτων

Κατασκευάζουμε καλλύματα για να προστατέψουμε οποιοδήποτε σημείο του σκάφους μας ζητηθεί. Τα καλλύματα χρησιμοποιούνται για την προστασία εξωτερικων οργάνων και επίπλων του σκάφους όταν αυτό βρίσκεται στον προβλήτα. Εμείς μπορούμε και υποσχόμαστε κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο και προστατεύουν την περιουσίας σας. Η άριστη ποιότητα των υφασμάτων και η μελετημένη σχεδιάση αποτελούν τη βάση ένα άριστο αποτέλεσμα.
 

Κατασκευές Πανιών

Η εμπειρία ετών μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε οποιοδήποτε τύπο πανιού μας ζητηθεί. Ο ανταγωνισμός προσφέρει προκατασκευασμένα πανιά που έρχονται ραμένα από τρίτες χώρες όπως Κίνα, Φιλλιπίνες κ.α. Η μέθοδος αυτή μπορεί να είναι πιό οικονομική όμως περιορίζει τον πελάτη στις διαστάσεις και στην εφαρμογή. Αμφίβολη επίσης είναι η ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται αλλά και ο τρόπος ραφής, παράγοντες που επηρεάζουν την κατασκευή. Εμεις εγγυούμαστε για τα υφάσματα, την άριστη εφαρμογή και την ποιότητα.

 

Κατασκευές μαξιλαριών

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή μαξιλαριών για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς καναπέδες των σκαφών. Η μελέτη του χώρου γίνεται από εξειδικευμένο και πεπειραμένο προσωπικό όπου πάντα σε συννενόηση με τον πελάτη απόφασίζουν για την τρόπο κατασκευής τους. Ο τύπος των υφασμάτων αλλά και τα χρώματα προτείνονται από τον έμπειρο τεχνικό μας στον πελάτη ο οποίος βέβαια παίρνει την τελική απόφαση. Η επιλογή των υφασμάτων και χρωμάτων γίνεται από μια μεγάλη ποικιλία εταιρειών και χρωματολόγιων

 

Κατασκευές Τεντών

Η Κατασκευή Τεντών συνιστά μία δύσκολη διαδικασία που απαιτεί πείρα και μεράκι. Σε καμμία περιπτωση δεν πρέπει να συγχέουμε την κατασκευή οικιακών τεντών με αυτές ενός σκάφους. Τα σημεία επαφής και πρόσδεσης μίας τέντας δεν βρίσκονται σε σταθερά σημεία όπως σε ένα μπαλκόνι και η σωστή εφαρμογή απαιτεί γνώση και εμπειρία. Χαλαρά σημεία πρόσδεσης μπορούν να καταστρέψουν μία τέντα με τον πρώτο δυνατό αέρα.

θα εμπιστευτείτε λοιπόν τον οποιονδήποτε;

 

Καλύμματα σκαφών

καλύμματα σκαφώνΗ εξειδίκευσή μας στα καλύμματα σκαφών και η μεγάλη εμπειρία μας, προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες μας άριστα αποτελέσματα και κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο. Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά.

Τέντες σκαφών

Τέντες ΣκαφώνΚατασκευάζουμε τέντες σκαφών για να προστατέψουμε το αγαπημένο σας σκάφος και εσάς από τον ήλιο και τη βροχή σε οποιοδήποτε σημείο του σκάφους μας ζητηθεί. Εγγυούμαστε κατασκευές με τέλεια εφαρμογή, άψογη εμφάνιση, αισθητική και διάρκεια στη χρόνο.

stamoidsunbrellatenaxtencate