Η εταιρείας μας ιδρύθηκε το 1967 από το Βαγγέλη Ζούπα, ο οποίος άρχισε να δραστηριοποιείται στον Πειραιά με κατασκευές πανιών και τεντών. Αργότερα ανοίγει ιδιόκτητο κατάστημα στην οδό Ζαννή 13 και επεκτείνει τις δραστηριότητες του και σε άλλους τομείς όπως κατασκευές καλυμμάτων και ταπετσαριών. Στο κατάστημα αυτό στο οποίο η εταιρεία μας εδρεύει μέχρι και σήμερα, ο Βαγγέλης Ζούπας γίνεται ο πιο γνωστός τεχνίτης στον Πειραιά και αρχίζει να επεκτείνεται και σε γειτονικούς δήμους όπως Άλιμος, Γλυφάδα, Βούλα.

Από το 1986 αρχίζει να δραστηριοποiείται στην επιχείρηση και ο γιός του Βαγγέλη Ζούπα, Στράτος, ο οποίος πατώντας στα βήματα του πατέρα του μαθαίνει τα μυστικά του επαγγέλματος και γίνεται και αυτός άριστος τεχνίτης. Η εταιρεία αποκτά πλέον τη μορφή οικογενειακής επιχείρησης και ο Στράτος με τη νεανική του ορμή βελτιώνει τις τεχνικές κατασκευής και εξελίσει την εταιρεία.

 Σήμερα η εταιρεία μας βασιζόμενη στην ίδια φιλοσοφία όλων αυτών των ετών, εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οικονομικά, αξιόπιστα και διάρκεια στο χρόνο.

Καλύμματα σκαφών

καλύμματα σκαφώνΗ εξειδίκευσή μας στα καλύμματα σκαφών και η μεγάλη εμπειρία μας, προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες μας άριστα αποτελέσματα και κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο. Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά.

Τέντες σκαφών

Τέντες ΣκαφώνΚατασκευάζουμε τέντες σκαφών για να προστατέψουμε το αγαπημένο σας σκάφος και εσάς από τον ήλιο και τη βροχή σε οποιοδήποτε σημείο του σκάφους μας ζητηθεί. Εγγυούμαστε κατασκευές με τέλεια εφαρμογή, άψογη εμφάνιση, αισθητική και διάρκεια στη χρόνο.

stamoidsunbrellatenaxtencate